It never gets easier, you just get better!

Jaap Sijtsema

Personal Trainer

CrossFit Doetinchem / Jaap Sijtsema

Jaap SijtsemaIk ben 19 jaar en daarmee de jongste van het team.
Ik woon sinds 2010 in Aalten met veel plezier.
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Veiligheid en Vakmanschap en opgeleid tot aankomend onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. Vanwege een knie blessure in 2011 heb ik besloten om te stoppen en door te gaan leren, op dit moment studeer ik voor Technicus Krachtstroom.

Mijn passie ligt in de sportwereld en heb tot aan mijn blessure altijd gevoetbald. Daarnaast doe ik veel aan hardlopen, fitness en Circuittraining. Vanwege mijn blessure ben ik me gaan verdiepen in het menselijk lichaam, en heb verschillende boeken gelezen over trainingsmogelijkheden en blessurepreventie.

Ik draag graag mijn motivatie over aan anderen, en streef erna om anderen op een hoger niveau te krijgen.
Jaap Sijtsema – Personal Trainer

Op dit moment ben ik actief bij Rob’s Sports als fitnessinstructeur en verzorg ik de lessen kick fit daar wat een combinatie is van verschillende vechtsporten.

Door mijn passie en motivatie voor sport, streef ik altijd naar verbetering. Wat inhoud dat ik me continu bezighoud met het vernieuwen van mijn kennis en blijf leren. Ik draag graag mijn motivatie over aan anderen, en streef erna om anderen op een hoger niveau te krijgen.

Door de vele kennis die aanwezig is in ons team, de passie met sport en de trainingsmogelijkheden weet ik zeker dat we u kunnen helpen om uw trainingsdoelen na te streven en daarbij de desbetreffende trainingsresultaten te halen!

Jaap Sijtsema
Trainer,  Personal Trainer bij CrossFit Oost & CrossFit Doetinchem

CrossFit Level 1 Trainer

Back to Top